Atsiliepimai
Aprašymas
Mokymo priemonė skirta picų paruošimo ir kepimo technologijai.
Išsamiai aptariamos visos picų įdarams naudojamų ingrediantų rūšys: vaisiai, daržovės, sūriai, žuvys ir jūros gėrybės, mėsa ir jos produktai, prieskoniai, padažai.
Leidinys iliustruotas schemomis, lentelėmis, spalvotomis nuotraukomis.
Knyga skiriama kolegijų studentams, tobulinimo kursų dėstytojams, rengiantiems specialistus maitinimo įmonėms. Taip pat ji skirta picerijų ir kitų maitinimo įmonių darbuotojams bei plačiajai visuomenei.
Mokymo priemonė skirta picų paruošimo ir kepimo technologijai.
Išsamiai aptariamos visos picų įdarams naudojamų ingrediantų rūšys: vaisiai, daržovės, sūriai, žuvys ir jūros gėrybės, mėsa ir jos produktai, prieskoniai, padažai.
Leidinys iliustruotas schemomis, lentelėmis, spalvotomis nuotraukomis.
Knyga skiriama kolegijų studentams, tobulinimo kursų dėstytojams, rengiantiems specialistus maitinimo įmonėms. Taip pat ji skirta picerijų ir kitų maitinimo įmonių darbuotojams bei plačiajai visuomenei.
Atsiliepimai
Nusivyliau, tikėjausi, kad bus daugiau receptų, patarimų. Knyga sudaryta pagal kavinių, kuriose prekiaujama picomis, receptus.